Se' okolu nas LP

by Fluks

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
02:15
3.
4.
02:43
5.
01:18
6.
00:57
7.
8.
9.

about

Флукс се: Недан Пановски Зајо –
гитара, Марко Пановски - вокал,
Слободан Хаџи-Илиев Данко –
тапани, Дарко Маневски Мањо –
бас гитара, придружни вокали

Гостин на вокали на трака 1. Сè
околу нас: Саше Љолес

Снимано во студио 1060, Скопје,
од 17.12.2018 до 17.01.2019
Тон мајстор, микс и мастеринг:
Дени Крстев

Текстови и музика: Флукс,
освен трака 9. препев на
оригиналот Проклет Балкан од
Sidewalk Скопје
Идејно решение за дизајн:
Недан Пановски – Зајо
Графички дизајн:
Андреј Марјановиќ
Фотографии:
Влатко Чачоровски - Чоле

Благодарност до: Мишко Чунихин, Андреј Марјановиќ, Влатко Чачоровски, Саше Љолес, Дени Крстев,
Васко Атанасоски, Иван Христов, Дејан Tасев Тасо, нашите фамилии, сите кои нé поддржуваат

Препорака од бендот: Слушај на погласно!

Издание на Балкан Велики/
Balkan Veliki Издание бр. бв086 Април 2019

Главен и одговорен уредник:
Васко Атанасоски.

credits

released April 7, 2019

license

all rights reserved

tags

about

Balkan Veliki Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Balkan Veliki

Streaming and
Download help

If you like Se' okolu nas LP, you may also like: