My Tear EP

by My Tear

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.

credits

released March 28, 2018

My Tear се:
Дени Крстев, Мартин Митевски, Кристијан Лафазановски.

Продуцирано од Васко Атанасоски.
Снимено, миксано и мастерирано во Студио 1060 (Скопје, јануари - март 2018) од Дени Крстев.

Крај на јули:
Текст: Васко Атанасоски.
Музика: Крстев, Атанасоски.

Остави ме да бидам:
Текст и музика: Дени Крстев.

Аранжмани: Атанасоски, Крстев.

Омот: Васко Атанасоски.

Главен и одговорен уредник: Васко Атанасоски.

My Tear are:
Deni Krstev, Martin Mitevski, Kristijan Lafazanovski.

Produced by Vasko Atanasoski.
Recorded, mixed and mastered in Studio 1060 (Skopje, January – March 2018) by Deni Krstev.

Kraj na juli:
Lyrics: Vasko Atanasoski.
Music: Krstev, Atanasoski.

Ostavi me da bidam:
Lyrics and music: Deni Krstev.

Arrangements: Atanasoski, Krstev.

Cover art: Vasko Atanasoski.

Executive producer - Vasko Atanasoski.

license

all rights reserved

tags

about

Balkan Veliki Skopje, Macedonia

contact / help

Contact Balkan Veliki

Streaming and
Download help

Track Name: My Tear ft. Vasko Atanasoski - Kraj na juli
Крај на јули:

Денеска е крај на јули
И не знам како ќе се заврши
Доаѓа ли први август?
Срцево ќе пукне, ќе се искрши...

Ко Мексиканец сум на улица Радушка
Ко Мексиканец сум на улица Варшавска
Ко Мексиканец сум на улица Мексичка.
Track Name: Ostavi me da bidam
Остави ме да бидам:

И остави ме да бидам оној во којшто ти се вљуби...

Се прашувам со кои мисли заспиваш
Додека утро чекам и пробувам да сфатам
Каква е радоста без солзи
И како животот ќе ползи
Дур се бори секој за својата слобода
За слобода...

И остави ме да бидам оној во којшто ти се вљуби...

Се прашувам што е мир без стихија
И како спокој да сонам кога ноќта не нè чува
Од сите кошмари и лаги
И ги крие сите траги
Од зборовите што ги издишав
Ги издишав
Ги избриша...

If you like My Tear EP, you may also like: